Voorstelling Loverboys

bock-baas-loverboys-coverLoverboys – Net als je denkt ze door te hebben, veranderen ze hun methodes. De tijd van cadeaus en meiden verliefd maken is voorbij. De nieuwe generatie loverboys pakt het heel anders aan. ‘Loverboys’ laat je kennis maken met de loverboys van nu. Bij het nagesprek wordt er aandacht besteed aan de volgende vragen: hoe gaan de loverboys van nu te werk? Hoe kun je voorkomen dat je slachtoffer wordt van een loverboy? Wat moet je doen als het te laat is?

Chris heeft het goed voor elkaar. Ze heeft leuke ouders, ze heeft haar vriendje Pieter en haar avontuurlijke hartsvriendin Kim. Via Kim komt Chris in contact met Dave. Dave is heel anders dan Pieter. Hij is stoer, spannend en avontuurlijk. Ze maakt een afspraakje met Dave – gewoon voor de lol en uit nieuwsgierigheid. Het lijkt allemaal heel leuk, maar toch krijgt ze een raar gevoel bij Dave. Er klopt iets niet. Chris wil het contact met Dave verbreken, maar Dave heeft een heel ander plan. Gelukkig heeft ze Kim nog, haar beste vriendin. Maar is Kim wel wie ze lijkt?

Regie: Malou van Sluis
Tekst: Theater Thot
Spel: Lusanne Arts, Julia van der Pas en Tom Afman
Kerndoel(en): Nederlands, Oriëntatie op jezelf en de wereld: Mens en samenleving, Kunstzinnige Oriëntatie

Algemene informatie

  • Doelgroep: VO alle leerjaren en MBO
  • Duur: ca. 90 minuten
  • Max aantal toeschouwers: Aantal toeschouwers school in theater 60, op school 45
  • Speelperiode: geheel seizoen
meer informatie en boekingen

Verdieping

Naast de voorstelling met nabespreking verzorgt Studio BOCK&BAAS ook workshops en lessen aan ter verdieping op het thema. Deze worden verzorgd door één van de acteurs die zich heeft verdiept in het onderwerp. De lessen zijn op maat voor alle niveaus. Informeer hier naar de mogelijkheden.

Studio BOCK&BAAS is cultuurkaart acceptant
Cultuurkaart acceptant